• Sat Dobresti, comuna Moroieni, f.n., judetul Dambovita
  • +40757.212.212
Ro

Restaurantul Cocora, cu o capacitate de 60 de locuri, va raspunde oricaror exigente culinare ale oaspetilor nostri. Meniul va fi completat de preparate alcoolice si non-alcoolice de la barul restaurantului.

Clientii pot urmari emisiunea preferata sau meciul decisiv la televizoarele amplasate discret, iar cei pasionati de internet beneficiaza de cea mai buna retea wireless gratuita din zona, sustinuta de noile antene amplasate anul acesta.

Organizam in anumite perioade ale anului degustari de vinuri, sau de cafea, fiind una dintre cele mai bune din zona, Arabica, de o foarte buna calitate. Puteti sa va creati propriul mic dejun, personalizat, la solicitare, bucatarul nostru oferindu-va asistenta pentru a-l pregati. Sa nu uitam de deserturi specifice cum ar fi clatitele cu dulceata, papanasii sau placintele cu branza sarata sau dulce.

Clientii vor putea servi mesele in regim a la carte, dar vor putea participa si la evenimente sociale sau corporate organizate intr-o atmosfera calda si primitoare.

Specialitatile Bucataruluin


Un berbecut la protap facut usor in invarteala molcoma a motorului si el amortit de frumusetea din jurul sau se poate transforma intr-un spectacol al miracolelor si mirosurilor imbatatoare.


Nullam interdum in purus non porttitor. Nulla mollis eu neque eu ornare. Proin eget placerat massa, ac maximus massa. Nullam bibendum et velit sed volutpat consectetur adipiscing elit lacus dolor amet.


Aenean malesuada condimentum nisl, eu posuere leo porta sodales. Quisque semper faucibus nisl in maximus. Morbi blandit eget risus ut aliquam duis sed in purus non porttitor bibendum et velit sed duis.