• Sat Dobresti, comuna Moroieni, f.n., judetul Dambovita
  • +40757.212.212
Ro

Pensiunea Valea CocoreiSituata in „primul leagan al umanitatii”, Pensiunea Valea Cocorei se bucura de cea mai buna panorama a Muntilor Bucegi , fiind inconjurata de Masivul Doamnele, Masivul Batrana si muntele Obarsia si Varful Cocora (2163 m). Pensiunea pune la dispozitie 14 camere duble cu pat matrimonial, cu baie proprie, fiecare baie fiind dotata cu dus si produse de cosmetica hoteliera.

Turistii nostri vor regasi prosoape de toate dimensiunile si papuci ambalati individual. Camerele sunt dotate cu televizor conectat la satelit si minibar plin cu produse destinat consumului.De ce Pensiunea Valea Cocorei ?

Pentru ca punem pret pe calitatea serviciilor noastre, oferim room-service Non-Stop, Wireless gratuit, camere spatioase cu mobilier ultramodern, unde poti gusta din bunatatile din minibar sau sa te odihnesti intr-unul din paturile noastre duble, foarte confortabile.

Alege camera

Restaurantul Cocora

Restaurantul Cocora, cu o capacitate de 60 de locuri, este dotat cu bar, Televizoare si Wifi gratuit si va ofera posibilitatea de a va delecta cu preparate alese gatite cu sufletul de catre bucatarul nostru cu o vasta experienta in domeniu.

Bucatarul, premiat la expozitii culinare, a adoptat din stilul bucatariei franceze, lucrand cu alti bucatari celebri si creand din temelia experientei sale de 30 de ani, adevarate specialitati culinare, unul dintre preparatele sale faimoase fiind deliciosul “snitel Boier Bibescu.”

Intr-o ambianta in care domina relaxarea si muzica in surdina, servim preparate rafinate dintre cele mai gustoase:

Mic Dejun ***

  • mic dejun ‘a la carte sau buffet suedez 8:00-10:00
  • la cerere puteti lua micul dejun atat in orele prestabilite: 08:00-10:00 cat si inafara lor, de la 14:00-15:30

Dejun 10:30-16:00

Cina 16:00-22:00

  • Meniul a la carte are un regim de pregatire intre 30 si 50 de minute.
Despre Imprejurimi

Zona muntilor Bucegi exceleaza printr-o incarcatura energetica deosebita si zone cu elemente istorice si geografice de mare interes. Unul dintre cele mai cautate obiective turistice din judetul Dambovita este Manastirea Pestera Ialomitei.

Pe langa monumentele naturale oferite de specificul zonei pe care le poti vizita in drumetiile tale, pensiunea pune la dispozitie si organizarea de activitati suplimentare, atat pentru tine si familia ta cat si pentru team building-uri (grupuri organizate).

  • Focuri de tabara si petreceri tematice;
  • Preparate gastronomice deosebite: berbecut la protap insotit de bauturi traditionale;
  • Activitati sportive (catarare, tiroliana, tir cu arcul, traseu turistic, cursuri de supravietuire si de orientare turistica, cu personal calificat din cadrul Salvamont);
  • Program de vizitare Pestera Ialomicioarei, Sfinx, Babele, Crucea de pe Caraiman, Cascada Izvoarele Ialomitei, in functie de vreme si de programul grupului;
  • Program jocuri de cabana, optional jocuri in aer liber;
  • Concurs de grup in padure – Cauta Comoara pe echipe.